Meditsiiniline

Meist

Juba üle 4 aasta oleme spetsialiseerunud/töötanud kahele erinevale valdkonnale – ehitus & arendus ja meditsiiniseadmete tarnimine.

Lisaks meie silmapaistvatele saavutustele kinnisvaraturul, on meie ettevõte juhtiv kõrgtehnoloogiliste seadmete tarnija endovaskulaarse kirurgia valdkonnas. Endovaskulaarne kirurgia on uuenduslik minimaalselt invasiivne protseduur, mida kasutatakse veresoontega seotud haiguste raviks. See meetod võimaldab kirurgidel üle maailma ravida minimaalsete kõrvalmõjudega mitmesuguseid vaskulaarseid haigusi aneurüsmist kuni perifeersete arterite haiguseni.

Seega on kõrgtehnoloogilised seadmed hädavajalikud, kuna need aitavad meditsiinitöötajatel turvaliselt elada ja pakuvad oma patsientidele igapäevaselt parimat võimalikku abi. Seetõttu teeme oma klientidega tihedat koostööd, et tagada nende vajaduste täitmine ja neil on alati laos vajalik aparatuur eduka endovaskulaarse operatsiooni läbiviimiseks.

Meie tootesarjas on lai valik endovaskulaarseid instrumente, sealhulgas kateetrid, juhttraadid, stendid jne. Teeme koostööd oma ettevõtte tunnustatuimate tootjatega, tagades, et meie kliendid on kursis viimaste edusammudega ja saavad juurdepääs uusimatele tehnoloogiatele ja originaalseadmetele. Samuti püüame pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust: eksklusiivsed hinnad/tariifid, ülemaailmne saatmine, samuti individuaalne lähenemine igale kliendile, kuna meie peamine eesmärk on rahuldada klientide vajadusi.

Oleme uhked, et oleme osa tohutust kogukonnast, mis annab veresoontehaigustega inimestele võimaluse paremale elule ning püüab parandada patsientide ravitulemusi ja edendada endovaskulaarse kirurgia valdkonda.

Näitused

Info

Katetrite ja stentide tähtsus südame-veresoonkonna haiguste ravis

Katetrid ja stendid on peamised vahendid, mida kardioloogid kasutavad südame-veresoonkonna haiguste raviks.

Katetrid sisestatakse tavaliselt veresooni kubemes, käe või kaela piirkonnas ja juhitakse südamesse. Südame kateeterdamine võimaldab meditsiinitöötajatel diagnoosida ja ravida mitmesuguseid südamehaigusi, sealhulgas ummistunud artereid, klapiprobleeme ja kaasasündinud südamedefekte.

Stente kasutatakse ahenenud ja ummistunud arterite avamiseks, et parandada verevoolu. Südamekateetreid ja stente kasutatakse tavaliselt paarikaupa, kusjuures stendid “teevad teed” kateetritele. Paari kasutatakse laiaulatusliku südame isheemiatõve, südameklapiprobleemide raviks ja südameinfarkti ennetamiseks ning verevoolu parandamiseks ja edasiste südameprobleemide riski vähendamiseks.

Kokkuvõttes on südamekateetrid ja stendid olulised meditsiiniseadmed, mis mängivad olulist rolli paljude südamehaiguste, eriti blokeeritud arteritega seotud haiguste ravis.

Südame- ja veresoonkonnahaiguste põhjuste ja tegurite mõistmine

Südame- ja veresoonkonnahaigustele on mitmeid põhjuseid ja tegureid, sealhulgas teie elustiil ja geneetika. Peamised põhjused on kõrge vererõhk, kõrge kolesteroolitase, suitsetamine, istuv eluviis, diabeet ja rasvumine ning geneetiline eelsoodumus. Kõik põhjused on omavahel seotud ja süvendavad üksteist.

Kõrge kolesteroolitase võib põhjustada arterite ummistumist ja verevoolu piiramist südamesse, mis omakorda võib vallandada valu rinnus, südameinfarkti ja muid tõsiseid tüsistusi.

Kõrge vererõhk ehk hüpertensioon sunnib südant vere pumpamiseks rohkem tööd tegema, mis võib aja jooksul põhjustada südamelihase, veresoonte ja teiste organite kahjustusi.

Suitsetamine on üks peamisi südameprobleemide põhjuseid. Suitsetamine suurendab verehüüvete, südameinfarkti ja insuldi riski.

Diabeedile ja ülekaalulisusele järgneb sageli kõrge vererõhk ja kõrge kolesteroolitase, mis selle tulemusena suurendab teie kalduvust südamehaigustele. Istuv eluviis ja vähene kehaline aktiivsus viivad meid tagasi diabeedi ja rasvumise juurde ning me näeme sama nõiaringi.

Südamehaiguste tekkimisel mängib rolli ka geneetika. Inimene, kellel on perekonnas esinenud südamehaigusi, võib teistega võrreldes olla suurem risk haigestuda sellesse haigusseisundisse.

Seetõttu nõuab südamehaiguste riski vähendamine mitmekülgset lähenemist, mis hõlmab tervislikku toitumist, regulaarset kehalist aktiivsust, suitsetamise ja liigse alkoholitarbimise vältimist, stressiga toimetulekut ning tervislike seisundite, nagu kõrge vererõhk ja diabeet, ravi.

Võtke meiega ühendust